Aykutoğlu Korulife  Göktürk'te  yükseliyor Aykutoğlu Korulife Göktürk'te yükseliyor
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Birlikte Yönetim Toplantısı’nda, belediyenin gerçekleştirdiği hizmetleri görsel bir sunum eşliğinde aktardı.

Mahallelerde yapılan hizmetleri eski ve yeni halini belgeleyen fotoğraflar eşliğinde anlatan Başkan Aydın, "Eyüp'e göreve geldiğimiz günden itibaren çok büyük hizmetler gerçekleştirdik.

Eyüp Sultan Meydan düzenlemesi, cadde ve sokakların yenilenmesi, yeni yaptırdığımız parklar, sosyal tesisler, spor tesisleri, gençlerimiz ve çocuklarımız için yaptığımız çalışmalar, eğitime desteğimiz, sosyal hizmetlerimiz, sosyal sorumluluk projelerimiz çok fazla. Bunları yapmak yetmiyor, anlatmak da gerekiyor." dedi.

TAPU SORUNLARI DA EN KISA ZAMANDA ÇÖZÜME KAVUŞACAK

"Sizler bu hizmetlerin canlı tanıklarısınız" diyen Başkan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti: "Eyüp hepimizin, ilçemizin gelişmesi kalkınması hepimizin ortak dileği.

Mahallelerimizde tapu sorunları da en kısa zamanda çözüme kavuşturulacak. Bu konuda gerek Büyükşehir Belediyemizle, gerekse hükümetimizle gerekli çalışmalar yapılıyor. İnşallah en kısa sürede sizlerin de bu konudaki mağduriyetlerini gidermiş olacağız."

Toplantıya Eyüp AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp İlçe Sağlık Müdürü Cezmi Hasanoğlu, İski yetkilileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Editör: TE Bilişim