Annesini öldürüp bagaja koydu, sonra gidip polise teslim oldu Annesini öldürüp bagaja koydu, sonra gidip polise teslim oldu
Eyüp Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep üzerine katılımın çok yoğun olduğu etkinliklerde seyircilerin zor durumda kalmaması ve boş koltuk bulabilmesi için e-bilet sistemine geçti.



Eyüp Kültür Sanat Merkezi ve Göktürk Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşecek olan kültür sanat etkinlikleri için vatandaşlar artık online rezervasyon yaparak etkinliklere katılım sağlayabilecek.

Online olarak rezervasyon yapan vatandaşlar, salona giriş yapabilmeri için salon girişlerindeki yetkililere sadece isim ve soy isimlerini söyleyerek salona giriş yapabilecek. Böylece yoğun katılımla geçen etkinikler herhangi bir karışıklık yaşanmadan gerçekleşmiş olacak.

Eyüp Kültür Sanat Merkezi ve Göktürk Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşen konserler, tiyatrolar ve özel etkinlikler için vatandaşlar,
 http://kultursanat.eyup.istanbul/e-bilet adresi üzerinden veya etkinlik sayfasından ücretsiz e-bilet alarak yerini ayırtabilir.
 

Editör: TE Bilişim