Eyüpsultan Belediyesi’nden Göktürklülere Moral Konseri Eyüpsultan Belediyesi’nden Göktürklülere Moral Konseri
Eyüp Göktürk meydanında Yılmazlar Alıveriş Merkezi Şubesi Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katıldığı muhteşem bir proğramla açıldı.


Açılışa Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Büyük Osmanlı Derneği Başkanı Bayram demir Gençlik Kolları Başkanı Soner İbiç, Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak, Çakrak Derneği Başkanı Muharrem Kurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eyüp Yeşilpınar'da 2 şubesi bulunan Yılmazlar Alışveriş Merkezi, Göktürk Meydanında yeni şubesini açtı.
Aynı zamanda Giresun KeşapHalkalı Köyü Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz’ın sahibi olduğu mağazanın açılışını Başkan Remzi Aydın yaptı.



Başkan Aydın yaptığı konuşmada;
“Bugün açılışını yaptığımız Yılmazlar Alışveriş Merkezi Göktürk'e ve Eyüplüler'e hayırlı olsun. Çok nitelikli bir işletme olduğunu gördüm ve memnun oldum. İki sebepten dolayı da çok mutlu oldum. Birincisi bol ve kaliteli ürünler sunan, bölgeye nitelikli hizmet verecek kapasitede mağaza olmuş.

İkinci olarak da bu işletmenin sahibinin Giresunlu hemşerim olması. Bu da ayrıca bir memnuniyet vesilesi oldu. Dolayısıyla kardeşimizi tebrik ediyorum. Rabbim inşaallah bu çalışmalarını bereketlendirsin, arttırsın. Böyle daha nice mağazalar, şubeler nasip etsin” dedi.

Kurdele kesimiyle gerçekleştirilen açılış sonrasında mağazayı dolaşarak ürünleri inceleyen ve mağaza sahibinden bilgi alan Başkan Aydın, alışveriş yapan vatandaşlarla da konuşarak düşüncelerini aldı.



Mustafa Yımaz mağazanın açılışıyla ilgili olarak Rabbim bize böyle bir mağazayı açmayı nasip etti. Başta Eyüp belediye Başkanımız Remzi Aydın olmak üzere açılışımıza katılan tüm hemşerilerime ve müşterilerimize teşekkür ediyorum. Allah yardımcımız olsun. Çocuklarımla birlikte büyük emek harcayarak mağazamızı açtık. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir. Götürklülere hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Mağazada alışveriş yapan Göktürklüler’de böyle bir AVM’ye ihtiyacımız vardı; diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. 
Editör: TE Bilişim