Eyüp Sultan'daki demokrasi nöbetine Kadir Topbaş da katılarak Eyüplüleri milli beraberlikte yalnız bırakmadı

Giresunlular Eyüpsultan’da iftar verdi Giresunlular Eyüpsultan’da iftar verdi

Türkiye'nin genelinde olduğu gibi Eyüp Sultan Meydanı'nda da devam eden demokrasi nöbetine katılan binlerce vatandaş sabah saatlerine kadar Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile birlikte nöbetlerini tutmaya devam ediyor.

Eyüp Sultan'da devam eden demokrasi nöbetine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, gazeteciler ve yazarlar katıldı.

Türk Milletinin sağlam duruşunu tüm dünya gördü

Eyüplülere yaptığı konuşmada hain darbe girişiminin ardından oluşan milli birlik ve beraberlik ruhunun önemini belirten Kadir Topbaş, "15 Temmuz gecesi darbecilere inat meydanlara koştunuz. Canınız pahasına korkmadan mücadele ettiniz. Ve imanınızla o hainlerin planlarını bozdunuz." dedi. Türk Milletinin sağlam duruş sergilediğini darbe gecesinden bugüne tüm dünyaya gösterdiğini de vurgulayan Topbaş, "Bakmayın gelişmiş ülkelerin, sevgi dolu gibi gözüken insancıl konuşmalarına, Afrika'da ekmeği olmayan kabilelere otomatik silahlar veriyorlar. Türkiye'nin kavgası bunlarla." diyerek batıya gönderme yaptı.

Destan yazdınız

Başkan Remzi Aydın ise bir destan yazıldığına dikkat çekerek; “Buraya tek millet olmaya gelen sizleri saygıyla selamlıyorum. Böyle bir milletin hizmetkarı olmaktan dolayı büyük bahtiyarlık duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Eyüp Sultan Meydanı'nda, Başkan Remzi Aydın ile birlikte sabah namazına kadar hasırların üzerinde oturarak bekleyen vatandaşlara belediye ekipleri gece boyunca simit, sandviç, çay, sıcak çorba ve su ikramında bulunuyor.

Editör: TE Bilişim