Dünyanın En Etkili Bilim Adamları Listesinde GRÜ'den Beş İsim... Dünyanın En Etkili Bilim Adamları Listesinde GRÜ'den Beş İsim...
Eyüp Belediyesi Eyüp Kültür ve Sanat Merkezinde birbirinden güzel tiyatro oyunları sahne almaya devam ediyor. Merkezde oynanan “Ölümsüz Çanakkale ve 15 Temmuz Şehitleri” adlı tiyatro Eyüplü sanatseverler tarafından yoğun ilgi ile takip edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla izleyicisi ile buluşan “Ölümsüz Çanakkale ve 15 Temmuz Şehitleri” adlı tiyatro Eyüp Belediyesi Eyüp Kültür Sanat Merkezinde sanatseverlerle buluştu.

Ferah Tiyatrosu tarafından 90 dakika ve tek perde şeklinde oynanan oyunda konu ise şu şekilde; “Ölümsüz, şehitlerimize verdiğimiz addır. Bu vatanın savunulmasında ortaya canlarını koyan isimsiz kahramanların ortak ismidir.

Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında, Trablusgarb’ta, Kutül Amare’de ve 15 Temmuz vatan savunmasında kendini düşünmeden feda eden cefakar halkın evlatlarına verdiğimiz isimdir. Bütün büyük savaşlarımızın ve sayısız kahramanımızın hikayesini izleyeceksiniz ve Çanakkale şehitlerimizin yanına giden 15 Temmuz şehitlerimizi izleyeceksiniz.”

Eyüplülere duygu dolu anlar yaşatan oyunun sonunda, tiyatrocuların performansları ayakta alkışlandı. 

Editör: TE Bilişim