İran'da yayın yapan Tasnim Haber Ajansı bu sabah İran Meclisine giren silahlı bir kişinin güvenlik görevlileriyle yaşadığı arbedede, güvenlik görevlilerine ateş ettiğini; yaşanan çatışmada güvenlik görevlilerinden bir kişinin ayağından vurulduğunu yazdı.

Tasnim Haber Ajansı, İran Meclisi güvenlik güçleriyle çatışmaya giren kişinin kimliğinin henüz belli olmadığını ve çatışmanın sürdüğünü duyurdu.

Ajans, Tahran Milletvekili İlyas Hezreti'nin 2 kişinin kalaşnikof ve bir kişinin de tabancayla saldırdığını açıkladığını duyurdu.

FARS: SALDIRGAN 1 KİŞİ VE YAKALANDI

Fars Haber Ajansı da bir kişinin meclis korumalarına ateş ettiğini ve 1'i koruma 2'si sivil, 3 kişiyi yaraladığını duyurdu. Ajans, sevillerin meclisi ziyaret eden yabancı uyruklu kişiler olduğunu duyurdu. Ajans, görgü tanıklarına dayındırarak verdiği haberinde kaçan saldırganın yakalandığını yazdı.
 

New York Times'tan İsrail bombası: Gazze'de "En büyük ve yıkıcı" bombalar kullanıldı New York Times'tan İsrail bombası: Gazze'de "En büyük ve yıkıcı" bombalar kullanıldı

HUMEYNİ'NİN MEZARI ÖNÜNDE SALDIRI

FARS Haber Ajansı, Tahran'da İmam Humeyni'nin mezarı çevresinde de 3 kişinin saldırı düzenlediğini; 2'sinin yakalandığını; son saldırganın canlı bomba olduğunu ve kendisini patlattığını yazdı. Patlamada 2 kişinin yakalandığı duyuruldu.

Editör: TE Bilişim