Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Anaokulu’na yaptığı ziyarette, minik öğrencilerle bir araya gelerek, çocuklarla sohbet etti ve yapılan etkinliklere katıldı.Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Anaokulu’nu ziyaret etti.

Bil-En programı kapsamında gerçekleşen ziyarette, minik öğrencilerle bir araya gelen Vali Aygöl, sınıfları gezerek çocuklarla sohbet etti ve yapılan etkinliklere katıldı.

Eyüpsultanlı kadınlardan “Birlikte Güçlüyüz!” mesajı
Eyüpsultanlı kadınlardan “Birlikte Güçlüyüz!” mesajı
İçeriği Görüntüle

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmanın ardından, öğretmenler odasında okul idaresi ve öğretmenlerle bir toplantı düzenlendi. Eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantı, karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.

Vali Aygöl, eğitimin temelinin okul öncesinde atıldığını vurgulayarak, bu süreçte özveriyle çalışan öğretmenlere teşekkür etti.

Kaynak: İGF Haber Ajansı